Om sommige dingen wat gezonder te bereiden (zonder boter) was ik erg benieuwd of dit apparaat hierbij een oplossing kon bieden, zonder dat daarbij de smaak/ kwaliteit van het eten verloren zou gaan.
Aangezien ik van lekker eten hou (wat niet altijd even gezond is), heeft dit apparaat mij positief verrast! Je kunt er ontzettend veel mee en de smaak van het eten is ook heerlijk!
Ik heb er uiteraard diverse malen een tosti in gemaakt met ham, kaas en tomaat. Heel handig is dat hierbij 2 boterhammen naast elkaar kunnen liggen. Maar ook hamburgers en biefstuk gaan goed in de apparaat. Let bij de biefstuk wel op dat het heel snel gaat! Ook aardappelschijfjes grillen op deze plaat is super. En dat alles zonder boter te gebruiken!
Erg praktisch dat er ook een opvangbakje is voor het opvangen van vocht / vet.
Het apparaat is zo gemaakt dat je het ook recht opstaand in de kast kunt plaatsen, waardoor het makkelijker op te bergen is in je keukenkast.
Verder is het enorm makkelijk in gebruik. Stekker in het stopcontact, power-knop aanzetten en wachten tot het lampje groen wordt en je het eten kunt gaan grillen.
De power-knop zit links aan de onderrand. Als het apparaat heet is (en je hebt grote vingers) moet je oppassen dat je niet je vingers brand aan de grill plaat.
Al met al ben ik super tevreden over dit apparaat en zou ik het iedereen aan kunnen bevelen!
Pluspunten
- Groot oppervlak
- Geen boter of vet nodig
- Snel warm
- Veelzijdig, je kunt er veel mee
- Makkelijk rechtopstaand op te bergen
Minpunten
- Power-knop kan voor hete handen zorgen